• FFF: lekker festival

  Over twee weken is het weer zover, het ‘Food Film Festival’. Op 9, 10 en 11 mei staat er weer een programma klaar in Amsterdam (Westergas fabriek) om je vingers bij af te likken. Zoals de titel van het feest al doet vermoeden: drie dagen lang genieten van eten en films.

  Het programma is inmiddels bekend, in een enorm blokkenschema staat alles voor je uitgekiend. Kijk hiervoor op www.foodfilmfestival.nl en bestel gelijk je tickets! Op deze smakelijke dagen is er keuze uit maar liefst meer dan 35 foodfilms, 22 workshops, 8 (gratis!) events, 2 feesten en natuurlijk heel veel lekker eten.

  Speelfilms
  Ook de films die gedraaid zullen worden hebben (natuurlijk) met food te maken. Het zijn verschillende films, van documentaires tot bizarre speelfilms. Zo wordt bijvoorbeeld de film ‘Hollandse Nieuwe’ afgespeeld, wat gaat over de laatste twee Hollandse vissersschepen die nog op haring vissen.

  Workshops
  Naast dit zijn er talloze workshops die je nog beter leren koken dan je al doet. Er is veel aandacht voor Globalt Cuisine en de live muziek sleept je mee in het heerlijke festival gevoel.

  Food!
  Op een festival waar alles draait om eten moet er natuurlijk ook gegeten worden. Een eigen restaurant, een ambachtelijke markt, verschillende food trucks en food&film combitickets. Genoeg te proeven en smullen dus.

  “Niets zo inspirerend als eten”, yes!

  Log in om te reageren

  Login via facebook
prev next